پایه تحصیلی
رشته تحصیلی
درس
سرفصل
نوع فایل
نوع سوالات

آزمون آنلاین فیزیک 1 (رشته ریاضی) - بخش چهارم: کار و انرژی پتانسیل گرانشی | آزمون شماره 1191

تعداد سوالات:
5 سوال
درجه سختی آزمون:
متوسط
تعداد شرکت کنندگان:
102 نفر
میانگین درصد شرکت کنندگان:
% 11.85
0 از 5 (از مجموع 0 نظر)
267
0
امتیاز دهید:

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

0 از 5 (از مجموع 0 نظر)
267
0

به این مطلب امتیاز دهید!

از امتیاز شما سپاس‌گزاریم!

تعداد سوالات:
5 سوال
درجه سختی آزمون:
متوسط
تعداد شرکت کنندگان:
102 نفر
میانگین درصد شرکت کنندگان:
% 11.85
آزمون آنلاین
1402/08/12

این 5 تا سوال رو از این مبحث جواب بده و خودت رو امتحان کن!

یک موتور الکتریکی بسته‌ای را از طبقه دهم ساختمان با سرعت ثابت تا طبقة اول پایین می‌آورد، اگر اصطکاک و مقاومت هوا ناچیز باشد، کار انجام شده توسط موتور برابر است با:

در شکل زیر، جسمی به جرم$0/5kg$را از نقطه‌ی A رها می‌کنیم تا در یک سطح قائم،  مسیر دایره‌ای شکل را طی کرده و به نقطه‌ی B و سپس به نقطه‌ی C برسد. اگر در طی مسیر گلوله از نقطه‌ی B تا C ، 10 درصدی انرژی اولیه‌ی آن تلف شود، کار نیروی وزن وارد بر گلوله از نقطه‌ی A تا نقطه‌ی B در مقایسه  با کار نیروی وزن وارد بر گلوله از نقطه‌ی A تا نقطه‌یC ، چگونه است؟(سطح زمین به عنوان مبدأ انرژی پتانسیل گرانشی در نظر گرفته شود و $g=10\frac{N}{kg}$)

اگر اندازه‌ی سرعت جسمی $2\frac{m}{s}$ افزایش یابد، انرژی جنبشی آن $\begin{array}{r}44\%\end{array}%$بیش‌تر می‌شود. سرعت اولیه‌ی جسم چند‌ متر بر ثانیه بوده است؟

انرژی پتانسیل الکتریکی یک کرهی رسانا به شعاع R‏ و بارQ‏، دور از بارهای دیگر، برابر با Q۲۴𝜋ε۰ R                        است. اگر ۰‏۰‏۰‏۱‏ قطرهی کروی جیوه مشابه و با بار یکسان به هم بچسبند و یک قطرهی کروی بزرگ تشکیل دهند، نسبت انرژی الکتریکی قطرهی بزرگ به مجموع انرژی الکتریکی قطرههای اولیه چهقدر خواهد بود؟ (در محاسبهی مجموع انرژی قطرههای کوچک، فرض کنید این قطرهها از هم دورند.)

جسم A‏ با جرم ١۰ kg را از ارتفاع ۰‏۰‏۱‏ متری سطح زمین رها میکنیم تا روی صخرهای با ارتفاع ۲۰ m از سطح زمین بیافتد. جسم B‏ با جرم ١۵ kg را نیز از بالای ساختمانی با ارتفاع ۰‏۳‏ متر از سطح زمین به درون چاهی با عمق ۹۰ m از سطح زمین میاندازیم. بهترتیب از راست به چپ، نسبت تغییر انرژی پتانسیل گرانشی جسم A‏ به جسم B‏ و نسبت انرژی پتانسیل گرانشی نهایی جسم A‏ به جسم B‏ کدام است؟ ( g = ١۰ ms۲، مقاومت هوا ناچیز و سطح زمیین مبداء پتانسیل گرانشی است.)

1 از 5

دیگر محتواهای فیزیک 1 (رشته ریاضی) پایه دهم

نظرات کاربران

پر بازدیدترین مطالب مرتبط

gift
close
جست و جو
پایه تحصیلی
رشته تحصیلی
درس
سرفصل
نوع فایل
نوع سوالات