شرکت در آزمون آنلاین دین و زندگی 2 - درس 11 : عزّت نفس | آزمون شماره 3683
1- از آیة شریفة: ( من کان یرید العزّة فلله العزّة جمیعاً ) کدام موضوعات مستفاد میگردد؟ الف) مقاومت در برابر تمایلات نامشروع و تمایل به نیکیها و پرهیز از گناه، عزت نفس را به دنبال دارد. ب) هر کس مستمراً خواهان عزت است باید به سراغ سرچشمة آن یعنی خداوند برود. ج) ابتعاد از ذلت و به دست آوردن عزت نفس در گرو انجام اعمال نیک مستمری که خداوند از انسان انتظار دارد. د) این آیه به یکی از راههای تقویت عزت یعنی «توجه به عظمت خداوند و تلاش برای بندگی او» مربوط است.
2- اگر بگوییم فردی که به شیوهای غیر از شیوههای مطرح شده از سوی دین یعنی به «شیوة ناصحیح» به نیاز جنسی خود پاسخ دهد و این لذت آنی برخاسته از گناه و نتیجة آن که شکستن شخصیت آدمی است به ترتیب در کدام عبارات قرآنی تجلی دارد؟
3- انسانی که به ارزش و منزلت خود پی برده است و با تسلط بر علم خودشناسی، بهشت را بهای خود میداند، از چه امری بنا بر کلام علوی پرهیز میکند و در لسان قرآن به کدام نکته التفات ورزیده است؟
4-
مفهوم ( یکی از راههای کسب عزت نیکی کردن است ) ، و مفهوم ( روی گرداندن از بدی ها برای بدست آوردن عزت ) از دقت در کدام آیات شریفه بدست می آید و هر کدام از آیات چه نتایجی به دنبال دارد ؟
5-
عزت به چه معنایی است و انسان برای یافتن و پرورش آن در خود، چه باید بکند و کدام آیه شریفه انسان را به آن رهنمون می سازد؟