شرکت در آزمون آنلاین فیزیک 2 (رشته تجربی) - فصل سوم : مغناطیس و القای الکترومغناطیسی | آزمون شماره 660
1- در شکل زیر، سه سیم حامل جریان A، B و C از رئوس مثلث قائمالزاویهای میگذرند. اگر جهت نیروی وارد بر سیم C از طرف دو سیم دیگر مطابق شکل باشد، سوی جریان A و B به ترتیب از راست به چپ کدام است و کدام رابطۀ بین ${I_A}$ و ${I_B}$ درست است؟
2- یک سیم حامل جریان در میدان مغناطیسی یکنواخت به بزرگی \[400\,G\] در راستایی قرار دارد که با جهت میدان زاویۀ \[30^\circ \] میسازد. اگر جریان عبوری از سیم \[5\,A\] باشد، بزرگی نیروی مغناطیسی وارد بر \[1\,m\] از این سیم چند نیوتون است؟
3- سطح حلقهای به مساحت 50 سانتیمتر مربع و مقاومت الکتریکی 4 اهم عمود بر خطوط میدان مغناطیسی یکنواختی قرار دارد. اگر در یک بازۀ زمانی معین میدان مغناطیسی از 40 گاوس درونسو به 20 گاوس برونسو برسد، بار شارش شده از هر مقطع سیم این حلقه در این مدت چند نانوکولن است؟
4- الکترونی با تندی \[{2_/}4 \times {10^5}\frac{m}{s}\] درون میدان مغناطیسی یکنواخت به بزرگی G10 که غرب به شرق است، از شمال به سمت جنوب در حال حرکت است. اگر بخواهیم با یک میدان الکتریکی از انحراف ذره جلوگیری کنیم، اندازة چند ولت بر متر و جهت آن به کدام سمت باشد؟
5-
مطابق شکل در سیملوله آرمانی نشان داده شده،پس از ثابت شدن جریان الکتریکی در مدار چند میلی ژول انرژی ذخیره خواهد شد؟ ( سیملوله بدون مقاومت است. )