پایه تحصیلی
رشته تحصیلی
درس
سرفصل
نوع فایل
نوع سوالات

شرکت در آزمون آنلاین اقتصاد دهم - درس سوم: اصول انتخاب درست | آزمون شماره 28044

1-

کدام گزینه به ترتیب، درست (ص) یا نادرست (غ) بودن عبارتهای زیر را به درستی نشان میدهد؟
الف) اینکه گاهی دورهی آموزشی بیکیفیتی را صرفاً به خاطر هزینهکردن تا انتها ادامه میدهیم، در واقع به اصل هزینهی هدررفته بیتوجه هستیم.
ب) انسان همواره در حال مقایسه بین منافع و هزینههای گزینههای مدنظر خود است. البته این مقایسه به علت کم بودن اطلاعات او همیشه ناقص است.
ج) یکی از اصول تصمیمگیری صحیح این است که باید هزینههای اجتنابناپذیر (چه درست، چه غلط) و غیرقابل بازگشت را فراموش کرد و نادیده گرفت که هزینهی پنهان نام دارد.
د) یکی از معایب شرکتهای سهامی، هزینهی بالا راهاندازی آن است و یکی از مزایای مورد توجه آن، تخصصگرایی بیشتر و امکان جذب افراد توانمندتر است.
هـ) کارآفرینان تیزبین نوآور، شجاع، خوشبین، دارای بینش برای حل مسائل و استفاده از فرصتهای کمیاب، یادگیرنده و ... هستند و هر کارآفرینی که این ویژگیها را نداشته باشد، قطعاً در کارش شکست خواهد خورد.

2-

چه تعداد از گزارههای زیر درست است؟
الف) تولیدکنندگان کالاهای مختلف به نهادههای یکسانی نیاز دارند.
ب) سرمایهٔ فیزیکی بهطور مستقیم در تولید نقش دارد.
پ) تولیدکنندگان با کالاهای سرمایهای ارزش افزوده ایجاد میکند.
ت) مواد خامی که از معادن استخراج میشود، جزء سرمایهٔ فیزیکی محسوب میشود.

3-

به‌ترتیب هر یک از عبارت‌های «تجربه و مهارت یک فرد در باغبانی» و «باغچه‌ای که در آن میوه کاشته‌اید» مربوط به کدام‌یک از منابع کمیاب می‌شود؟

4-

درستی یا نادرستی عبارتهای زیر بهترتیب در کدام گزینه آمده است؟
الف) هدف علم اقتصاد، مطالعه و بررسی رابطهٔ بین منابع و عوامل تولید کمیاب (که مورد استفاده مختلف دارند) و نیازهای نامحدود بشر است.
ب) همهٔ تصمیماتی که انسان در مورد مسائل اقتصادی میگیرد، ریشه در منابع و امکانات کمیاب دارد و باید از طریق بهکارگیری روشهای علمی عملی شوند.
ج) علم اقتصاد دربارهٔ رفع محدودیت منافع و برطرف ساختن تمامی نیازها و خواستههای بشر مطالعه میکند.
د) از آنجا که تغییر در اطلاعات، انگیزهها، تواناییها و ... در انتخابهای انسان تأثیر دارد، علم اقتصاد خود را به مطالعهٔ این موارد نیز موظف میداند.

5-

دانش اقتصاد با چه انتخاب‌هایی روبه‌رو است؟

جست و جو
پایه تحصیلی
رشته تحصیلی
درس
سرفصل
نوع فایل
نوع سوالات